3 tips voor een fotoshoot in de winter

3-tips-voor-een-fotoshoot-in-de-winter-utrecht

3 tips voor een fotoshoot in de winter

We zitten midden in de herfst en ondanks alle regen is het bos prachtig. Ideaal voor sfeervolle winterfoto’s. Maar heel aantrekkelijk is de kou niet. Nu kun je natuurlijk de fotoshoot verplaatsen naar een andere locatie zoals bij je thuis of in een studio maar dat past niet bij iedereens wensen. Dus de hoogste tijd voor wat kledingtips voor het najaar en de winter. Als doorgewinterde koukleum kan ik er boeken over vol schrijven.

Tip 1 WOL

In de koude maanden dragen wij het echt dagelijks, maar ook tijdens een fotoshoot is het ideaal. Draag onder je jurk, een cozy sweater of top een wol hemd of shirt. Onder je jeans draag je een wollen legging en vergeet geen heerlijke warme sokken! Let op dat het een onopvallende kleur is 😉 Wij dragen in de herfst en winter maanden dagelijks de merino wollen basics van het merk Dilling. Die zijn super zacht en het kriebelt niet.

Tip 2 LAAGJES

Voor een groot deel kun je best de outfit aan die je misschien in gedachten had maar werk in laagjes. Bijvoorbeeld een mooie jurk met daaronder een wollen hemd, cozy vest en fijne laarzen eronder. Ook is een onderjurk heel fijn om als extra laagje toe te voegen.

Tip 3 MUTS & SJAAL

Het voelt misschien wat gek, maar een sjaal en muts kunnen juist onwijs leuk staan op de foto’s. Zoek maar eens op Pinterest op ‘winter fotoshoot’. Houd ze een beetje neutraal zodat de aandacht naar je gezicht blijft gaan.

Oke, toch nog een allerlaatste tip…..beweeg! Door actief te blijven blijf je warmer en ontstaan er ontspannen en spontane beelden. Win, Win!

En kom je er toch niet uit? Goed nieuws! Wanneer je een shoot bij mij boekt help ik je met voorbereiden en denk ik graag mee over jullie kleding, styling en in dit geval lekker warm blijven! Neem gerust even contact met mij op.

Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

Liefs,

Jadzia

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.