Boudoir fotoshoot in een daglicht studio

boudoir-fotoshoot-selflove-female-empowerment-utrecht

Je ziet ze steeds meer, prachtige sensuele beelden van vrouwen waarin ze echt stralen! Tijdens een boudoirfotoshoot sta jij in het zonnetje en mag je helemaal stralen.

Wat is de beste locatie voor een boudoir fotoshoot?

De meeste boudoir fotoshoots zijn op een binnenlocatie. Simpelweg door de privacy die daar hebt. Er zijn echt zoveel binnenlocaties mogelijk. Denk hierbij aan je eigen slaapkamer, een hotel, daglichtstudio of een industriële locatie zoals een oude fabriek

Een buitenlocatie is misschien wat spannender maar dit kan tijdens golden hour hele bijzondere beelden geven met een magische gloed van het zonlicht. Denk aan een golden hour shoot op het strand, in een bloemenveld of voor de avonturier, in een dichtbegroeid bos met varens. Buiten boudoir shoots raad ik in verband met de temperatuur alleen aan in mei t/m september.

Boudoir fotoshoot in Utrecht

Ook in de omgeving Utrecht zijn er daglichtstudio’s en andere prachtige shoot locaties te vinden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur mij een berichtje voor meer informatie.

boudoir-fotograaf-utrecht-boudoir-selflove-fotoshoot-boudoir-fotoshoot-daglicht-studio

Wat is boudoir fotografie?

Boudoirfotografie, is een soort fotografie die draait om sensuele portretten, vaak van vrouwen. Denk aan foto’s in een slaapkamersetting, met zachte verlichting, waarbij de vrouw poseert in lingerie of andere kledingstukken zoals een kimono.

Zelf noem ik het ook een female empowerment fotoshoot omdat het niet draait om lingerie maar om het gevoel die de beelden jou geven. Ik vind het echt een van de mooiste dingen om een vrouw vast te leggen op haar kwetsbaarst. En vervolgens te verrassen met de beelden.

5 tips voor een geslaagde boudoirshoot

Goede voorbereiding is natuurlijke het halve werk en ik ben een echte prepper 😉 Daarom geef ik je wat tips mee zodat jij helemaal klaar bent om jezelf op je mooist te laten vastleggen.

  1. Een boudoir fotoshoot is best inspannend. Je bent namelijk best een tijd bezig en sommige houdingen kosten veel energie en kracht. Zorg daarom dat je van tevoren voldoende hebt gegeten en gedronken.
  2. Heb je nieuwe lingerie gekocht voor de shoot? Zorg dan dat alle kaartjes er vooraf uitgeknipt zijn.
  3. Je handen en voeten is misschien het laatste waar je aan denkt maar ook die komen regelmatig in beeld. Verzorg daarom je voeten en handen nog even vooraf aan de shoot.
  4. Heb je een mooi setje pumps of hakken? Neem die vooral mee naar de shoot. Geen zorgen, je hoeft er niet op te kunnen lopen! Maar wanneer je staat op hakken veranderd direct je lichaamshouding en spannen de spieren in je kuiten net wat meer.
  5. Last but not least, verzorg je huid vooraf. Niets is zo zonde als duidelijke plekken droge huid en een gehydrateerde huid heeft gewoon net een mooiere glow.

Wat is de prijs van een boudoir fotoshoot?

Gemiddeld liggen de prijzen van een boudoir fotoshoot een stuk hoger dan bijvoorbeeld een reguliere familie fotoshoot. Dit heeft ermee te maken dat een boudoir fotoshoot:

  • gemiddeld zo’n 2 á 3 uur duurt
  • de fotograaf aanzienlijk meer tijd besteed aan de nabewerking i.v.m. de blote huid en vele close-ups.
  • er vaak kosten worden gemaakt voor een locatie, zeker bij een hotel of studio
  • de klant vaak ook zijn haar en make-up professioneel laat verzorgen

Ik bied zelf boudoir fotoshoots aan vanaf €450. Neem contact met mij op voor een persoonlijke prijsindicatie en om je wensen te bespreken.

boudoir-fotograaf-utrecht-boudoir-selflove-fotoshoot-boudoir-fotoshoot-daglicht-studio
lifestyle-fotograaf-maarssen-utrecht-vlueten-leidscherijn-gezinsfotograaf-newbornfotograaf

Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

Ik kan niet wachten om jullie vast te mogen leggen. 

Liefs, Jadzia

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.