Gezin & Familie

Bij een gezinsfotoshoot en familie sessie gaat het om jullie connectie vangen en vastleggen. Je kind(jes) groeien zo snel en je gezin veranderd. Er zijn verschillende type shoots en je kunt bij mij voor allemaal terecht. Een gezinsshoot is met je hele gezin, dus jij, je partner, kindjes en zelfs de trouwe viervoeter is welkom als jullie dat leuk vinden! Bij een motherhood shoot draait het om de oh zo speciale band tussen een moeder en haar kindje(s). En een familie shoot is uiteraard voor een grotere groep zoals met opa, oma, broers en zussen erbij. 

gezinsfotoshoot-familie-fotograaf-utrecht-leidscherijn-vleuten-breukelen-lifestylefotograaf
gezinsfotoshoot-familiefotograaf-jadzia-boerrigter-utrecht-maarssen-breukelen-vleuten-leidscherijn-amersfoort-soest-houten-nieuwegein-familie-fotoshoot
wanneer plan je een gezinsfotoshoot?

Het plannen van een gezins of familiesessie is ontzettend persoonlijk. Het is afhankelijk van jullie ritme als gezin, de gekozen locatie en bij een buiten locatie zijn we ook afhankelijk van het seizoen. Bij een buiten locatie probeer ik te plannen rondom zonsondergang of wij zoeken een locatie met voldoende schaduw. Dit lijkt misschien een gigantische puzzel maar ik werkelijkheid valt het echt mee. Stuur mij vooral even een berichtje dan denk ik met je mee en zoeken we samen een fijn moment. 

Waar houd je een gezinsfotoshoot?

Bij je thuis, in het bos, op het strand of een fijne binnenlocatie? Ik stuur je een locatiegids met fijne locaties (zowel binnen als buiten) waar ik bekend ben. Als lifestyel fotograaf heb ik zelf geen fotostudio. Gelukkig is dit geen probleem en kan ik ook een daglicht studio huren. Heb je een andere locatie in gedachten of nog niet gevonden wat je zocht? Dan zoeken we samen verder. Ik help je hier graag bij!

Wat kun je verwachten?

Als lifestyle fotograaf leg ik jullie om een pure manier vast. Een paar wat meer geposeerde beelden en dan laat jullie graag wat kleine opdrachtjes uitvoeren waardoor het echt een fijn familie moment is. Voor de sessie ontvang je van mij een vragenlijst waarin je je wensen kunt doorgeven. Zo kan ik de sessie aanpassen aan jullie wensen. Daarnaast mag je ook gebruik maken van mijn cliënts closet. Hieruit mag je een paar jurken kiezen om te lenen tijdens de shoot. 

Laat je gezin vastleggen

Je kunt via mijn online agenda de gezins of familiesessie inplannen. Bespreek je liever eerste je wensen of staat het gewenste moment niet open in mijn agenda? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

boek nu

Portfolio