Wanneer plan je een newborn fotoshoot?

newborn-fotoshoot-lifestyle-fotograaf-baby-fotografie-utrecht-breukelen-leidscherijn-vleuten-amersfoort-maarssen

Een newbornshoot is meestal in de eerste 4 weken na de geboorte. Waarvan de kindjes in de eerste twee weken nog extra slaperig zijn. Je kunt al in je zwangerschap een aanvraag doen voor een newborn fotoshoot, dan geef je je uitgerekende datum door en plannen we de sessie in wanneer jullie baby geboren is. 

Soms loopt de eerste tijd met je kindje wat minder soepel of ben je er nog even niet aan toe om op de foto te gaan. Gelukkig is dat helemaal geen probleem en is het nooit te laat. Dan plannen we de sessie gewoon wat later in. Als newborn fotograaf heb ik dat vaker meegemaakt en is dat heel normaal. 

Waar houd je een newborn fotoshoot?

Als lifestyle fotograaf heb ik geen eigen fotostudio en zijn de shoots vaak bij de ouders thuis. De huiselijke sfeer maakt de beelden echt eigen en het is ook fijn om de eerste tijd niet met je kindje op pad te hoeven. Tijdens een newbornshoot thuis maak ik meestal foto’s in de babykamer, slaapkamer en/of woonkamer. 

In de warme maanden kan het ook heel gaaf zijn om de babyshoot buiten te houden. 

Wanneer je liever niet thuis de fotoshoot doet dan kan ik een daglicht studio huren. Dit geeft een natuurlijk licht en fijne sfeer. Neem contact met mij op om mijn locatie gids voor binnen en buitenlocaties te ontvangen. 

newborn-fotoshoot-lifestyle-fotograaf-baby-fotografie-utrecht-breukelen-leidscherijn-vleuten-amersfoort-ijsselstein

Wat bied ik als newborn fotograaf?

newborn-fotoshoot-lifestyle-fotograaf-baby-fotografie-utrecht-breukelen-leidscherijn-vleuten-amersfoort-nieuwegein

Ik vind het belangrijk om jullie vast te leggen zoals jullie zijn. Ik houd van de echte momenten en dat vertaald zich in de foto’s die ik maak. 

Mijn stijl is puur, warm en liefdevol. Tijdens een newbornshoot maak ik de volgende soorten beelden: jullie als gezin als portretfoto’s, beide ouders één op één met de baby, wat verzorgingsmomenten op documentaire wijze vastgelegd zoals voeden of verschonen en foto’s van alleen de baby. Ook vind ik het leuk om wat close-up beelden te maken. 

Nu verschillende de beelden natuurlijk per gezin en wensen maar dit geeft een goed beeld van mijn werkwijze. Ik leg het allemaal voor jullie vast!

Mijn portfolio

newbornfotografie-utrecht-vleuten-newbornfotoshoot-maarssen
newbornfotografie-utrecht-vleuten-newbornfotoshoot-maarssen
newbornfotografie-utrecht-vleuten-newbornfotoshoot-maarssen-nieuwegein