Begeleiding

Hoe ontvang ik de beelden?

Na de shoot ga ik aan de slag met de beelden en ontvang je na 3 weken een keuze galerij met alle gelukte beelden. Hieruit mag je zelf de beelden kiezen maar je mag ze natuurlijk ook allemaal nemen 😉

Kun je ook dingen wegwerken/photoshoppen?

Binnen de pakketten valt een basis bewerking. Dat is de bewerking in bij stijl. Ik stuur jullie natuurlijk tijdens de fotoshoot qua houding of samenstelling maar verder vind ik het belangrijk vast te leggen wat er is. Er zit daardoor bij mijn edits geen photoshop werkzaamheden. Wil je dit toch? Dat kan in overleg maar houd er wel rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn. 

Kan ik ook RAW bestanden ontvangen?

Nee, wanneer je een fotograaf kiest is dat niet alleen de foto’s maar ook de bewerking. Ik geef geen RAW bestanden vrij. Zorg daarom dat je echt een fotograaf kiest die bij jouw stijl en visie past 🙂

Betaling

Mijn aanvraag past niet binnen één van je pakketten. Wat nu?

Dat is geen probleem. Neem even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wanneer betaal ik mijn pakket?

Je ontvangt van mij twee facturen. Waarvan één voor de fotoshoot, dit betreft een aanbetaling van 50%. De tweede factuur ontvang je wanneer ik de galerij op stuur en je de beelden mag selecteren. Je betaalt de overige 50% voor je de beelden kunt downloaden. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Je betaalt in twee delen. Vooraf 50% en na de fotoshoot de overige kosten. Het is niet mogelijk om de betaling verder nog op te splitsen. 

Verzetten of annuleren

Ik wil mijn fotoshoot verzetten, hoe werkt dit?

Als er sprake is van overmacht door gezondheid waardoor er niet kan worden meegedaan aan de lifestyle sessie, mag de opdrachtgever uiterlijk 24 uur van te voren eenmalig kosteloos worden verplaatst.

Het is slecht weer, wat doen we met de outdoorshoot?

Onder slecht weer versta ik regen, hagel en storm. Bij bewolking gaat de fotoshoot gewoon door. Als er slecht weer wordt verwacht houd ik vooraf het weerbericht in de gaten. De dag van tevoren neem ik contact met je op bij slecht weer. Dan overleggen we of de shoot verzet moet worden en naar welk moment. 

Ik wil mijn fotoshoot annuleren. Kan dit?

Hier worden annuleringskosten voor in rekening gebracht. Het bedrag is afhankelijk van het termijn en het type rapportage. Bekijk voor meer informatie mijn algemene voorwaarden. 

Albums & extra’s

Binnen mijn gekozen pakket zit een album. Wanneer ontvang ik die?

De albums hebben een langere levertijd. Je ontvangt het album met ongeveer een week of 8 nadat je de beelden hebt geselecteerd. 

Kan ik ook los albums of producten bestellen?

Zeker, bekijk mijn pagina ‘investering’ voor meer informatie over de prijzen en opties. Staat je product er niet tussen? Neem dan even contact met mij op. 

Bepaal ik zelf hoe het album eruit komt te zien?

Dat doen wij samen 😉 Je mag zelf de foto’s selecteren voor in het album. Het opmaken van het album doe ik zelf. Daar heb je dus geen werk meer aan. 

trouwfotograaf-utrecht-bruiloft-fotografie-trouwfotografie-bruidsfotograaf
trouwfotograaf-utrecht-bruiloft-fotografie-trouwfotografie-bruidsfotograaf