EEN BIJZONDER GEVOEL IN JE BUIK VAN EEN KINDJE ZO KLEIN. JE BUIK DIE GROEIT & WORDT STEEDS RONDER. EEN LEVEN DAT ONTSTAAT IS HET GROOTSTE WONDER.

Een zwangerschapsfotoshoot is een prachtige manier om een bijzondere periode in je leven vast te leggen. Het is een gelegenheid om je groeiende buik en de vreugde van het verwachten van een kindje te vieren. Iedere zwangerschap is uniek daarom ben ik benieuwd naar jouw wensen en visie. Ik help je voor te bereiden door het delen van stijladvies en je mag gebruik maken van mijn clients closet.

Wanneer plan je een zwangerschapsfotoshoot?

zwangerschapsfotoshoot-zwanger-lifestyle-fotograaf-utrecht-vleuten-leidscherijn

De meeste zwangerschapsfotoshoots worden ingepland tussen de 32 en 36 weken zwangerschap. Bij de meeste mama’s is de buik dan al heel mooi rond en duidelijk zichtbaar. Natuurlijk kun je de sessie ook eerder of later inplannen. Kijk vooral naar wat bij jullie past! Ik heb ook zwangere mama’s in week 38 en 39 van de zwangerschap mogen vastleggen. Al is het dan iets spannender of de kleine zich niet al aandient 😉

Als je in de gelegenheid bent dan is het verstandig om al eerder in je zwangerschap de shoot te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje.

Waar doe je een zwangerschapsfotoshoot?

Met een zwangerschapsshoot kun je echt alle kanten op. De meeste sessies zijn op een mooie buiten locatie zoals het bos, de heide of het strand. Maar een mooie daglicht studio kan ook een hele fijne plek zijn, zeker in de koudere maanden. Voor een zwangerschapssessie wordt er minder gekozen voor een raportage thuis maar ook dat kan heel leuk zijn! Denk aan beelden in jullie slaapkamer, de babykamer en/of de woonkamer. 

Naast de locatie is het ook goed om na te denken wie je mee wil nemen. Gaat je partner ook op de foto? Heb je al kindjes die je er graag bij wil hebben?

zwangerschapsfotoshoot-zwanger-lifestyle-fotograaf-utrecht-vleuten-leidscherijn-hoofddorp

Wat kun je verwachten?

zwangerschapsfotoshoot-zwanger-lifestyle-fotograaf-utrecht-vleuten-leidscherijn-breukelen

Tijdens de zwangerschapsshoot staat de mama natuurlijk centraal. Jij gaat op je mooist op de foto en de accent ligt op je mooie buik. Natuurlijk kunnen ook je partner en/of kinderen aansluiten om jullie veranderende gezin liefdevol vast te leggen. Ik maak graag een gevarieerde galerij met wat mooie close-up beelden. Je mag gebruik maken van mijn clients closet met zwangerschapsjurken maar je kunt natuurlijk ook in je eigen kleding op de foto gaan.

Boek nu jouw shoot

Je kunt via mijn online agenda de zwangerschapsraportage inplannen. Bespreek je liever eerste je wensen of staat het gewenste moment niet open in mijn agenda? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Boek je shoot
zwangerschaps-fotoshoot-utrecht-maarssen-breukelen-leidscherijn-vleuten-soest

PORTFOLIO