Mijn aanbod

Familie

Bij een gezinsfotoshoot draait het om het vangen van herinneringen. Ik leg jullie unieke band, liefdevolle blikken en speelse momenten vast. Of je nu jullie dagelijks leven wil laten vastleggen of prachtige portetfoto’s, gewoon thuis of op een (buiten)locatie. Ik maak van jullie foto’s een blijvende herinnering.

Naar aanbod
Zwangerschap

Je zwangerschap is een prachtige en unieke fase. Het is een tijd vol verwondering, verwachting en liefde. Ik leg deze speciale momenten vast zodat je ze voor altijd kunt koesteren. De zwangerschapsshoot is ontspannen en ik stel je op je gemak zodat je kunt genieten van het proces.

Naar aanbod

Newborn & Baby

Geen moment gaat zo snel als de eerste tijd met je (newborn) baby. De nachten zijn kort en de dagen vliegen. Je ziet je kleintje met de dag veranderen en ontwikkelen. Warme, liefdevolle en intieme beelden van je baby en jullie nieuwe gezin.

Naar aanbod

Bruiloften

De dag die je zo graag keer op keer wil herbeleven leg ik met veel liefde voor jullie vast. Ik vang alle gebeurtenissen, emoties en speciale momenten op een documentaire wijze en daarnaast maak ik met jullie pareltjes om later op terug te kijken tijdens het de trouwreportage. 

Naar aanbod
algemene-voorwaarden-fotograaf-lifestyle-fotografie-omgeving-utrecht-woerden-amersfoort-loenen-breukelen
lifestyle-fotograaf-maarssen-utrecht-vleuten-breukelen-nieuwegein-houten
zwangerschaps-fotoshoot-utrecht-maarssen-breukelen-leidscherijn-vleuten-soest