Online borstvoedingscommunity, House of Milk

online-borstvoedingscommunity-house-of-milk-

Als moeder die langdurig borstvoeding heeft gegeven, heb ik zelf ervaren hoe pittig deze tijd kan zijn. De onzekerheid, allerlei vragen en het gevoel dat je er soms alleen voor staat. Toen mijn jongste dochter net geboren was, liep het voeden alles behalve soepel en had ik veel vragen. Meerdere keren had ik begeleiding van een lactatiekundige en dit heeft mij er gelukkig doorheen gesleept waardoor ik kon doorgaan met voeden. Maar ik miste een borstvoedingscommunity die steun gaf en ik benaderde mijn lactatiekundige enkel voor dringende vragen.

Gelukkig hebben lactatiekundigen Sanne Phaff en Anouk Bolhaar hier iets heel handigs voor bedacht. Zij hebben samen House of Milk membership opgericht, een hele fijne online borstvoedingscommunity.

newbornfotografie-utrecht-vleuten-newbornfotoshoot-maarssen-nieuwegein

De borstvoedingscommunity zorgt dat jij:

  • één vaste plek om al je vragen te stellen
  • nooit meer het gevoel hebt dat je er alleen voor staat
  • dag en nacht steun ervaart
  • (borst)voeding kunt geven vanuit vertrouwen

Als lid van House of Milk heb je echt een streepje voor

Je hebt namelijk toegang tot de academy. Hier vind je praktische filmpjes met uitleg over voeden, houdingen, kraamtijd en meer. Je hebt de community om je bij te staan, met steun & herkenning. Tijdens de live Q&A’s kun je al je vragen stellen aan lactatiekundigen Sanne en Anouk zodat je gelijk een professioneel en betrouwbaar antwoord hebt. Daarnaast zijn er diverse expertsessies waarin professionals op verschillende thema’s hun kennis met je delen.

Neem een kijkje binnen het membership

Allereerst de academy, hier vind je echt een schat aan informatie over borstvoeding, kolven en alles wat daarbij komt kijken. De cursussen zijn uitgewerkt in verschillende lessen en per video staat aangeven op welk moment je welke info krijgt. Heel handig wanneer je even snel wil opzoeken hoe bijvoorbeeld die ene houding ook alweer gaat. Wist je dat het ook super waardevol is om in je zwangerschap de cursussen al te doen? Zo ga je jullie borstvoedingsavontuur in met vertrouwen.

Daarnaast vind je binnen het membership regelmatig live Q&A momenten, expertsessies en gezellige kletsmomenten zodat jij al je vragen kwijt kan aan de experts. Want zeg nou zelf, google voor antwoord op je borstvoedingsvraag geeft niet echt een bemoedigend gevoel.

Als member heb je ook veel voordeel bij de partners van House of Milk. Op het moment zijn er maar liefst 10 partners die passen bij deze fase en veelal zelf ook borstvoedende moeders zijn (geweest).

Daarnaast kun je in de community al jouw borstvoedingsvragen stellen en word je aangemoedigd om je successen te vieren. Je zult support ontvangen van mede mama’s en kunt zelf ook andere moeders ondersteunen. In verband met de privacy kan ik hier geen voorbeeld van de gesprekken in de community laten zien. Maar hoe fijn is het gevoel dat je het echt samen doet, dat je elkaar door de moeilijke momenten heen kunt helpen en elkaar een luisterend oor kunt bieden? Ik vind het hartverwarmend. 

Wil jij ook lid worden van deze fijne borstvoedingscommunity?

Je kunt al lid worden vanaf €19. De memberships zijn er voor een korte periode, bijvoorbeeld als je dit een maand wil uitproberen. Maar als je langer lid wil worden is het een 3-maanden of een jaar membership voordeliger. Je kunt je als lid makkelijk inschrijven via de website van House of Milk.

newbornfotografie-utrecht-vleuten-newbornfotoshoot-maarssen-nieuwegein

Zie jij deze prachtige borstvoedingsbeelden en denk jij ‘dit wil ik ook’? Heel tof, want ik vind het prachtig om de connectie tussen mama en baby te mogen vastleggen met beelden. Meer informatie over mijn fotografie vind je op mijn website.

lifestyle-fotograaf-maarssen-utrecht-vlueten-leidscherijn-gezinsfotograaf-newbornfotograaf

Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

Ik kan niet wachten om jullie vast te mogen leggen. 

Liefs, Jadzia

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.