Online borstvoedingscommunity, House of Milk

online-borstvoedingscommunity-house-of-milk-

Als moeder die langdurig borstvoeding heeft gegeven heb ik zelf ervaren hoe pittig deze tijd kan zijn. De onzekerheid, allerlei vragen en het gevoel dat je er soms alleen voor staat. Toen mijn jongste dochter net geboren was liep het voeden alles behalve soepel en had ik veel vragen. Meerdere keren had ik begeleiding van de lactatiekundige en dit heeft mij er gelukkig doorheen gesleept waardoor ik kon doorgaan met voeden. Maar ik miste een borstvoedingscommunity die steun gaf en ik benaderde de lactatiekundige enkel voor dringende vragen.

Gelukkig hebben lactatiekundige Sanne & Anouk hier iets heel handigs voor bedacht. Ze richtte House of Milk op, een online borstvoedingscommunity.

newbornfotografie-utrecht-vleuten-newbornfotoshoot-maarssen-nieuwegein

Binnen de borstvoedingscommunity heb je:

  • één vaste plek om al je vragen te stellen
  • je staat er niet meer alleen voor
  • dag en nacht steun van
  • (borst)voeding geven vanuit vertrouwen

Als lid van House of Milk heb je echt een streepje voor

Je hebt namelijk toegang tot de academy. Hier vind je praktische filmpjes met uitleg over voeden, houdingen, kraamtijd en meer. Je hebt de community om je bij te staan, met steun & herkenning. Tijdens de live Q&A kun je al je vragen stellen aan de lactatiekundige zodat je gelijk een professioneel en betrouwbaar antwoord hebt. En er zijn ook nog diverse expert sessies waarin experts op verschillende thema’s hun kennis met je delen.

Neem een kijkje binnen de community

Allereerst de academy, hier vind je echt een schat aan informatie over borstvoeding, kolven en alles wat daarbij komt kijken. De cursussen zijn uitgewerkt in verschillende thema’s en per video staat aangeven op welk moment je welke info krijgt, heel handig wanneer je even snel wil opzoeken hoe bijvoorbeeld die ene houding ook alweer gaat. Wist je dat het ook super waardevol is om in je zwangerschap de cursussen al te doen? Zo ga je jullie borstvoedingsavontuur in met vertrouwen.

Daarnaast vind je binnen de community regelmatig Q&A momenten, expertsessies en gezellige kletsmomenten zodat jij al je vragen kwijt kan aan de experts. Want zeg nou zelf, google voor antwoord op je borstvoedingsvraag geeft niet echt een bemoedigend gevoel.

Als member heb je ook veel voordeel bij de partners van House of Milk. Op het moment zijn er maar liefst 9 partners die passen bij deze fase en veelal zelf ook borstvoedende moeders zijn (geweest).

Daarnaast zijn er verschillende forums waarom je vragen kan stellen, je successen kan vieren en andere moeders kunt supporten. I.v.m. de privacy van de moeders in de groep kan ik hier geen voorbeeld van laten zien. Maar het gevoel van er samen voor staan, elkaar helpen en een luisterend oor bieden. Ik vind het hartverwarmend.

Wil jij ook lid worden van deze fijne community?

Lid worden kun je al vanaf €19. De memberships zijn er voor een korte periode, bijvoorbeeld een maand uitproberen maar er zijn ook voordelige pakket zoals het jaar membership. Je kunt je als lid makkelijk inschrijven via de website van House of Milk.

newbornfotografie-utrecht-vleuten-newbornfotoshoot-maarssen-nieuwegein

Zie jij deze prachtige borstvoedingsbeelden en denk jij ‘dit wil ik ook’? Heel tof, want ik vind het prachtig om de connectie tussen mama en baby te mogen vastleggen met beelden. Meer informatie over mijn fotografie vind je op mijn website.

lifestyle-fotograaf-maarssen-utrecht-vlueten-leidscherijn-gezinsfotograaf-newbornfotograaf

Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

Ik kan niet wachten om jullie vast te mogen leggen. 

Liefs, Jadzia

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.